Doe het licht aan

Master

Klaar voor het avontuur van je leven?

Bij Elia geloven we in het koesteren en ontwikkelen van jong talent. We zijn steeds op zoek naar onze sparks en leiders van de toekomst.

Selection days

Elk jaar verwelkomen we een groep jonge afgestudeerden die staan te popelen om een impact te maken in de energie-infrastructuur van de toekomst.

Nieuwsgierig naar een vliegende start van jouw carrière? Elia’s Young Graduate Selection Day op 17 april 2024 is jouw ticket tot een wereld vol impact en mogelijkheden!

DE VORIGE EDITIE VAN ONZE SELECTIEDAG

Benieuwd naar wat je te wachten staat? Bekijk de highlights van onze selectiedag van vorig jaar en ervaar de energie, passie en het potentieel die kenmerkend zijn voor onze Elia Young Graduate community.

Elia Selection Days

JOIN US OP 17 APRIL

Heb je interesse in één van onze young graduate trajecten? Solliciteer voor het track dat je aanspreekt en noteer alvast 17 april in je agenda. Zien we een match? Dan ligt een uitnodiging voor onze selectiedag op jou te wachten! Maak je klaar voor nieuwe ervaringen, groeikansen, en een vliegende start van jouw carrière bij Elia. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!