Doe het licht aan

Young Graduates

Master degree

Heb je bijna je master op zak en ben je klaar om je carrière te starten? Ontdek onze dynamische starterprogramma’s.

Let's find our win-win

Wat heb jij te bieden? 

Je neemt graag het initiatief om opportuniteiten te identificeren en om positieve veranderingen teweeg te brengen. Je benadert uitdagingen op een creatieve manier en je bedenkt innovatieve oplossingen.

Je bent geen fan van de “we hebben dat altijd zo gedaan”-mindset. Je bent vastberaden om het voortouw te nemen en duurzame veranderingen door te voeren. Je wilt je inzetten voor een groenere en betere energietoekomst voor België.

Je hebt een solide achtergrond en mindset die gericht is op groei en je wilt je skills en werkwijzen verfijnen.

Wat heeft Elia te bieden?

Bij Elia krijg je een afwisselende job waar geen enkele dag hetzelfde is. Je komt terecht in een omgeving waar impact en innovatie centraal staan.

Jouw groei en welzijn zijn onze prioriteit. We bieden jou niet alleen een baan, maar ook een werkomgeving waarin jij je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen. We bieden diverse opleidingen, begeleiding en initiatieven aan die jou helpen groeien als persoon en als professional. 

Bij Elia wordt samenwerken aangemoedigd. Maak je klaar om deel uit te maken van een dynamische community van gepassioneerde collega’s waar door kennisdeling ruimte wordt gegeven aan innovatie.

Domains

Young Graduate Corporate Traineeship

Maak je klaar voor een boeiend traject van twee jaar, waarin je jouw carrière in energie-innovatie vormgeeft. Kies uit diverse projecten, ontdek verschillende aspecten van de energiesector, maak impact en geniet van flexibiliteit in je loopbaan. Ben jij gedreven, open-minded en heb je sterke communicatie skills? Join us en bouw mee aan de toekomst van energie!

Young Graduate Engineer Focus Operations & Balancing

Je speelt een cruciale rol in de energietransitie. Je verzekert de stabiliteit van het hoogspanningsnet door de balans tussen vraag en aanbod te bewaken, veiligheidsmaatregelen te implementeren en realtime beslissingen te nemen voor optimale energieprestaties. Bovendien zoek je naar nieuwe manieren om flexibiliteit in het netwerk te integreren.

Young Graduate Engineer Focus Infrastructure & Maintenance

Als Young graduate engineer in het domein van infrastructure & maintenance zal je mee bouwen aan de energie-infrastructuur en aan de implementatie van flexibele oplossingen om te voldoen aan de groeiende vraag naar elektriciteit en hernieuwbare energie.

Young Graduates bij Elia

Ontdek de verhalen van onze collega’s om alvast een idee te krijgen van wat werken bij Elia als young graduate nu eigenlijk inhoudt.

Contacteer ons

Meet your go to person!

Heb je een vraag over werken bij Elia? We beantwoorden met plezier al je vragen over ons bedrijf en helpen je graag de job te vinden die het beste bij je past. Let’s connect!

Ellen

Recruiter Masters