Doe het licht aan

Young Graduates

Bachelor degree

Heb je bijna je bachelor op zak? Ontdek onze boeiende technische en corporate vacatures!

Let's find our win-win

Wat heb jij te bieden? 

Je neemt graag het initiatief om opportuniteiten te identificeren en om positieve veranderingen teweeg te brengen. Je benadert uitdagingen op een creatieve manier en je bedenkt innovatieve oplossingen.

Je bent geen fan van de “we hebben dat altijd zo gedaan”-mindset. Je bent vastberaden om het voortouw te nemen en duurzame veranderingen door te voeren. Je wilt je inzetten voor een groenere en betere energietoekomst voor België.

Je hebt een solide achtergrond en mindset die gericht is op groei en je wilt je skills en werkwijzen verfijnen.

Wat heeft Elia te bieden?

Bij Elia krijg je een afwisselende job waar geen enkele dag hetzelfde is. Je komt terecht in een omgeving waar impact en innovatie centraal staan.

Jouw groei en welzijn zijn onze prioriteit. We bieden jou niet alleen een baan, maar ook een werkomgeving waarin jij je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen. We bieden diverse opleidingen, begeleiding en initiatieven aan die jou helpen groeien als persoon en als professional.

Bij Elia wordt samenwerken aangemoedigd. Maak je klaar om deel uit te maken van een dynamische community van gepassioneerde collega’s waar door kennisdeling ruimte wordt gegeven aan innovatie.

Ontdek onze jobs

Onze technische medewerkers spelen een cruciale rol in het onderhouden en troubleshooten van onze elektriciteitstransmissie-infrastructuur. Ze gaan tot in het hart van onze systemen om verschillende onderdelen te inspecteren, te herstellen en te optimaliseren.

Hun missie? De betrouwbaarheid en efficiëntie van onze elektriciteitstransmissienetten waarborgen. Ben jij klaar om een essentiële rol te spelen in de energierevolutie?

Geen technische achtergrond? Geen probleem! We hebben vast en zeker wel een plekje in één van onze corporate teams. Werk je graag met cijfers? Ontcijfer je graag juridische teksten? Vind je het leuk om talenten te ontwikkelen? Of ben je creatief met woorden? Bij Elia speel je hoe dan ook een belangrijke rol in de toekomst van de energietransitie.

Young Graduates bij Elia

Ontdek de verhalen van onze collega’s om alvast een idee te krijgen van wat werken bij Elia als young graduate nu eigenlijk inhoudt.

Contacteer ons

Meet your go to person!

Heb je een vraag over werken bij Elia? We beantwoorden met plezier al je vragen over ons bedrijf en helpen je graag de job te vinden die het beste bij je past. Let’s connect!

Christel

Recruiter Bachelors