Doe het licht aan

Young Graduates

Bachelor degree

Heb je bijna je bachelor op zak? Ontdek onze boeiende technische en corporate vacatures!

Let's find our win-win

Wat heb jij te bieden?

Je neemt graag het initiatief om opportuniteiten te identificeren en om positieve veranderingen teweeg te brengen. Je benadert uitdagingen op een creatieve manier en je bedenkt innovatieve oplossingen.

Je bent geen fan van de “we hebben dat altijd zo gedaan”-mindset. Je bent vastberaden om het voortouw te nemen en duurzame veranderingen door te voeren. Je wilt je inzetten voor een groenere en betere energietoekomst voor België.

Je hebt een solide achtergrond en mindset die gericht is op groei en je wilt je skills en werkwijzen verfijnen.

Wat heeft Elia te bieden?

Bij Elia krijg je een afwisselende job waar geen enkele dag hetzelfde is. Je komt terecht in een omgeving waar impact en innovatie centraal staan.

Jouw groei en welzijn zijn onze prioriteit. We bieden jou niet alleen een baan, maar ook een werkomgeving waarin jij je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen. We bieden diverse opleidingen, begeleiding en initiatieven aan die jou helpen groeien als persoon en als professional.

Bij Elia wordt samenwerken aangemoedigd. Maak je klaar om deel uit te maken van een dynamische community van gepassioneerde collega’s waar door kennisdeling ruimte wordt gegeven aan innovatie.

Technical Discovery days

Benieuwd om te ontdekken wat we bij Elia allemaal doen? Ontdek meer over onze jobs en over werken bij Elia op de Technical Discovery Day op 22 juni om 8u in Brussel.

Domeinen

Technieker

Bij Elia hebben we verschillende uitdagende technieker functies. Of je nu gepassioneerd bent door hoogspanning, laagspanning, offshore, kabels en lijnen, of een combinatie van deze expertisegebieden, we bieden je een boeiende en veelzijdige carrière.

Designer

ls designer speel je een cruciale rol bij het ontwerp en de realisatie van verschillende elektrische installaties en systemen. Jouw inzet is essentieel in de ontwikkeling van het transmissienetwerk van de toekomst.

Dispatcher

Als dispatcher sta je in voor de opvolging van het evenwicht in energieproductie- en verbruik, incidenten op het net en de planning van stroomonderbrekingen. We bieden je een op maat gemaakt opleidingsplan zodat je helemaal klaar bent voor het beheer van het hoogspanningsnet.

Geen technische achtergrond?

Geen probleem! Je kunt je ook aansluiten bij een team achter de schermen. Of je nu je tanden zet in cijfers, wetten interpreteert, talenten ontwikkelt of met woorden goochelt, je zal een cruciale rol spelen in de overstap naar duurzame energie. Bereid je voor om een onmisbare schakel te worden tijdens de evolutie naar hernieuwbare energie!

Young Graduates bij Elia

Ontdek de verhalen van onze collega’s om alvast een idee te krijgen van wat werken bij Elia als young graduate nu eigenlijk inhoudt.

Contacteer ons

Meet your go to person!

Heb je een vraag over werken bij Elia? We beantwoorden met plezier al je vragen over ons bedrijf en helpen je graag de job te vinden die het beste bij je past. Let’s connect!

Maud

Recruiter Bachelors