Doe het licht aan

Young Graduates

Life at Elia

Wij zijn Elia. Als beheerder van het hoogspanningsnet zorgen onze medewerkers voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de elektriciteitsbevoorrading in ons land. Dat je het licht in de badkamer kan aandoen, je tv kan aanzetten of je GSM kan opladen, da’s dus ook door ons. Jobs met impact vind je hier dus zeker. Maar er zijn nog veel meer redenen om voor Elia te komen werken.

Imagine a world without electricity

Waarom Elia

Ben je klaar om te schitteren en nieuwe hoogten te bereiken? Dan ben je bij Elia aan het juiste adres! Bij Elia speel je een sleutelrol in het vormgeven van de toekomst van het Belgische elektriciteitsnet en kan je een positieve impact hebben op de wereld.

What makes Elia a Top Employer?

We zijn en blijven een Top Employer

Een job bij Elia geeft energie! We krijgen dan ook al 7 jaar op rij het Top Employer label. Een label dat bedrijven met een uitstekend personeelsbeleid beloont. Bij Elia vind je een dynamische werkomgeving waar impact en innovatie centraal staan, collega’s die zorgen voor een spark en jobs met een steilere groeicurve dan de Mont Blanc hoog ​ ​is.

9000 km

aan kabels en lijnen in België

2500

gemotiveerde medewerkers

99,98%

betrouwbaarheid van ons net

Contacteer ons

Meet your go to person!

Heb je een vraag over werken bij Elia? We beantwoorden met plezier al je vragen over ons bedrijf en helpen je graag de job te vinden die het beste bij je past. Let’s connect!

Ellen

Recruiter Masters

Maud

Recruiter Bachelors