Doe het licht aan

(almost) Young Graduates

Internship

Volg je momenteel les aan een universiteit of hogeschool of volg je een technische opleiding? Klinken praktijkgericht leren, innovatie en groei je als muziek in de oren? Word stagiair bij Elia!

Let's find our win-win

Wat heb jij te bieden?

Je neemt graag het initiatief om opportuniteiten te identificeren en om positieve veranderingen teweeg te brengen. Je benadert uitdagingen op een creatieve manier en je bedenkt innovatieve oplossingen.

Je bent geen fan van de “we hebben dat altijd zo gedaan”-mindset. Je bent vastberaden om het voortouw te nemen en duurzame veranderingen door te voeren. Je wilt je inzetten voor een groenere en betere energietoekomst voor België.

Je hebt een solide achtergrond en mindset die gericht is op groei en je wilt je skills en werkwijzen verfijnen.

Wat heeft Elia te bieden?

Bij Elia krijg je een afwisselende job waar geen enkele dag hetzelfde is. Je komt terecht in een omgeving waar impact en innovatie centraal staan.

Jouw groei en welzijn zijn onze prioriteit. We bieden jou niet alleen een baan, maar ook een werkomgeving waarin jij je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen. We bieden diverse opleidingen, begeleiding en initiatieven aan die jou helpen groeien als persoon en als professional.

Bij Elia wordt samenwerken aangemoedigd. Maak je klaar om deel uit te maken van een dynamische community van gepassioneerde collega’s waar door kennisdeling ruimte wordt gegeven aan innovatie.

Stage bij Elia

Een stage bij Elia is een boeiende ervaring waarmee je echt het verschil maakt. Of je nu ingenieur, marketeer, cijferaar of technisch expert bent, voor onze uiteenlopende jobs verwelkomen we talent van verschillende achtergronden. Kom bij ons stage lopen en ontdek wat het betekent om echt mee te werken aan de energierevolutie.

Contacteer ons

Meet your go to person!

Heb je een vraag over werken bij Elia? We beantwoorden met plezier al je vragen over ons bedrijf en helpen je graag de job te vinden die het beste bij je past. Let’s connect!

Ellen

Recruiter Masters