Doe het licht aan

Young Graduates

Secondary degree

Behaal jij binnenkort een technisch diploma? Ontdek welke spannende jobs binnen techniek Elia voor jou in petto heeft! 

Let's find our win-win

Wat heb jij te bieden?

Je neemt graag het initiatief om opportuniteiten te identificeren en om positieve veranderingen teweeg te brengen. Je benadert uitdagingen op een creatieve manier en je bedenkt innovatieve oplossingen.

Je bent geen fan van de “we hebben dat altijd zo gedaan”-mindset. Je bent vastberaden om het voortouw te nemen en duurzame veranderingen door te voeren. Je wilt je inzetten voor een groenere en betere energietoekomst voor België.

Je hebt een solide achtergrond en mindset die gericht is op groei en je wilt je skills en werkwijzen verfijnen.

Wat heeft Elia te bieden?

Bij Elia krijg je een afwisselende job waar geen enkele dag hetzelfde is. Je komt terecht in een omgeving waar impact en innovatie centraal staan.

Jouw groei en welzijn zijn onze prioriteit. We bieden jou niet alleen een baan, maar ook een werkomgeving waarin jij je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen. We bieden diverse opleidingen, begeleiding en initiatieven aan die jou helpen groeien als persoon en als professional.

Bij Elia wordt samenwerken aangemoedigd. Maak je klaar om deel uit te maken van een dynamische community van gepassioneerde collega’s waar door kennisdeling ruimte wordt gegeven aan innovatie.

Technical Discovery Days

Benieuwd om te ontdekken wat we bij Elia allemaal doen? Ontdek meer over onze jobs en over werken bij Elia op de Technical Discovery Day op 22 juni om 8u in Brussel.

Domeinen

Laagspanning

Is veiligheid jouw prioriteit? Binnen laagspanning ligt de focus op het testen en operationeel maken van beveiligings- en controlesystemen op het laagspanningsnet van Elia. Je voert zelfstandig onderhoud, kleine herstellingen en installaties van nieuwe apparaten uit. Hierbij maak je gebruik van digitale tools.

Hoogspanning

Spit jij graag zaken tot op het bot uit? Binnen hoogspanning speur je naar oorzaken van defecten en voer je elektrische metingen uit. Ook hier sta je in voor onderhoud, herstellingen en installaties van nieuwe apparaten. Daarnaast zorg je voor de nodige coaching en begeleiding van teamleden op het gebied van technische kennis. 

Kabels & lijnen

Heb jij geen hoogtevrees? Bij Kabels en Lijnen voer je onderhoud en herstellingen uit op ondergrondse kabels en luchtlijnen. Je voert metingen, controles en dringende interventies uit om de veiligheid en kwaliteit van het netwerk te waarborgen. In deze rol op het terrein kom je regelmatig in contact met omwonenden.

Young Graduates bij Elia

Ontdek de verhalen van onze collega’s om alvast een idee te krijgen van wat werken bij Elia als young graduate nu eigenlijk inhoudt.

Contacteer ons

Meet your go to person!

Heb je een vraag over werken bij Elia? We beantwoorden met plezier al je vragen over ons bedrijf en helpen je graag de job te vinden die het beste bij je past. Let’s connect!

Maud

Recruiter Bachelors